JAZZ @ ’t ZWET

Beste Lezer,

Het coronavirus heeft een zeer grote impact op iedereen. De lockdown en de avondklok zijn nog eens extra beperkend voor zowel de horeca als de muzikanten! Daarom zijn wij toe aan een positieve boost!

Op zondag 29 augustus a.s. willen wij daarom “Jazz @ ’t Zwet” organiseren. Dit evenement is een initiatief van BT Music (Bart Tuinman) in samenwerking met de Blue Tone Big Band en het getalenteerde jeugdorkest Ratatouille. Alle initiatiefnemers staan te popelen om er een geweldige show van te maken.

Het terras van restaurant “De Hofjes” zal het middelpunt zijn van middag- en avondoptredens van geweldige jazzbands uit Wormerland en omstreken. Dit evenement is dé manier om de muzikale activiteiten van bands uit onze Zaanse regio weer uit het “coronaslop” te trekken. Door van de muziek te genieten onder het genot van een hapje en een drankje “sponsoren” we ook nog het altijd gastvrije restaurant “De Hofjes”. Ratatouille uit Wormer zal de jazzy aftrap geven, onder leiding van onze burgemeester Judith Michel-de Jong.

De aantrekkelijkheid van deze mooie locatie aan het water (met terras en aanlegsteigers) leent zich perfect voor een mooi muzikaal evenement. Het biedt sponsoren een uitgelezen kans om hun gasten met een onvergetelijke show en gastvrije catering volop in het zonnetje te zetten en te toasten op betere tijden.

Om dit evenement mogelijk te maken, zijn we op zoek naar financiële hulp. Om het bedrag bijeen te krijgen, doet de organisatie niet alleen een beroep op bedrijven en lokale ondernemers, maar ook op muziekliefhebbers die zich betrokken voelen bij de muziek en vooral de jazz in Wormer en omstreken.

Als initiatiefnemers hopen wij op uw financiële bijdrage. In het geval u ons steunt, kunnen wij in goed overleg, een passende tegenprestatie bieden. Tot ziens op 29 augustus bij restaurant “De Hofjes”.

De bijdrage gaarne overmaken naar rek. nr. NL80 ABNA 0555 4640 91 t.n.v. Stichting Blue Tone Big Band onder vermelding van “Jazz @ ’t Zwet”. Als u een factuur wenst, dan kunt u dat daarbij aangeven.

Hopend op uw bijdrage en met vriendelijke groet,

Bart Tuinman/BT Music
Dorpsstraat 415A
1531 HL Wormer
06 54217337