DIRIGENT

Dankzij zijn passie voor muziek en meer dan 30 jaar ervaring in het vak is Bart een zeer ervaren en bekwaam dirigent die de kunst van het begeleiden van orkesten volledig onder controle heeft. Bart heeft een opleiding aan zowel het Conservatorium van Amsterdam als het Koninklijk Conservatorium te Den Haag mogen genieten waardoor hij alle theoretische en praktische kennis bezit. In zijn carrière heeft hij al een flink aantal orkesten mogen begeleiden, als zowel gastdocent of in vaste dienst.

Bart mag zich momenteel de trotse dirigent noemen van vier orkesten:

  • Al meer dan 30 jaar lang is Bart de dirigent van de  Blue Tone Big Band. Onder zijn leiding is het repertoire van de band enorm uitgebreid met zowel het klassieke als moderner big band werk.

  • Opleidingsorkest Ratatouille te Wormer, waar een grote groep kinderen van verschillende leeftijden plezier met elkaar maken en zich muzikaal kunnen ontplooien, staat sinds de oprichting in 2013 onder begeleiding van Bart.

  • Verder is Bart Dirigent van twee ensembles van Muziekschool Waterland: 

    • De Waterland Big Band en het opstaporkest Ratjetoe

dirigeren

Is uw orkest op zoek naar een Dirigent?

Neem dan nu contact op met Bart.
Voor korte vragen kunt u uiteraard ook gebruik maken van het vragen formulier hiernaast. Wij zullen hier op spoedig reageren.

BT Music
Vragen Formulier